مرکزاطلاعات فنی امورگمرکی


دانشگاه مجازی گمرک(بزرگترین مرکزاطلاعات کلاسیک گمرک)

فهرست ممنوعیت و محدودیت‌های صادراتی

وی افزود: در جدول اول، فهرست کالاهای مجاز صادراتی و همچنین بخش‌های مختلف با دوره 6 ماهه از اعتبار و با تعیین نام تولید‌کنندگان مشخص شده است، به نحوی که تولید‌کنندگان می‌توانند با سقف مشخص شده تا 6 ماه آینده و به شرط تنظیم بازار داخل کالاهای خود را صادر کنند.

صافدل افزود: در ردیف 7 و 9 محصولات فلزی بدون ذکر نام بخش خصوصی سهمیه‌هایی برای صادرات تیرآهن، میلگرد و ورق فلزی تعیین شده است و فلز شرکت‌های مذکور از طریق انجمن فولاد و کارگروه تنظیم بازار اعلام و به گمرکات کشور ابلاغ می‌شود.

وی افزود: در جدول شماره یک سهمیه صادراتی محصولات فلزی، پلیمری، شیمیایی، باطری، کاغذ فلوتینگ،‌کاغذ چاپ و تحریر و روزنامه‌ و لاستیک تا سقف اعلام شده برای واحدهای تولیدی معرفی شده است.

معاون وزیر صنعت افزود: عملا واحدهای تولیدی امکان بازاریابی برای محصولات صادراتی خود را خواهند داشت و با مراقبت جدی برنامه تولیدی خود را به نحوی برنامه‌ریزی می‌کنند که با نگاه تأمین نیازهای داخلی، استمرار تولید، توسعه سرمایه‌گذاری و توسعه صادرات را در دستور کار خود داشته باشند.

وی افزود: پیش از این برخی از کالاهای این فهرست ممنوع بوده و یا نیاز به مجوز داشته‌اند که در این روش مجوزها شفاف‌سازی می‌شود که با ذکر سهمیه و در دوره شش ماهه امکان برنامه‌ریزی را به واحدهای تولیدی می‌دهد تا با حفظ تنظیم بازار داخل همزمان برنامه صادراتی با تعیین سقف صادرات داشته باشند.

صافدل گفت: در جدول شماره 2 فهرست کالاهای مشمول صادراتی از تاریخ ابلاغ با کاهش جدی عوارض صادراتی مواجه می‌شوند.

وی افزود: در جدول شماره 3 برای تعدادی از کالاها شرایط ویژه‌ای در نظر گرفته شده است که از آن جمله می‌‌توان به تخم مرغ خوراکی، گوشت مرغ، شیرخشک اطفال، داروهای محتوی روان‌گردان‌ها و پیش ساز و داروهای دامی نیاز به اخذ مجوز خواهند داشت و در فصل‌های اعلام شده در مورد تخم مرغ و گوشت مرغ سهمیه‌های صادرات توسط معاونت بازرگانی داخلی و به لحاظ تامین نیاز داخل و با نگاه شفاف‌سازی و حفظ شرایط رقابتی به صادر‌کنندگان مجوز داده شده و دوره اعتبار تأمین می‌شود و در خصوص سایر اقلام نظیر شیرخشک، داروهای انسانی و داروهای دامی مجوز وزارت بهداشت الزامی است.

معاون وزیر صنعت گفت: در جدول چهارم به موضوع ممنوعیت‌های صادراتی اشاره شده است که این ممنوعیت‌ها شامل 17 ردیف است که نسبت به گذشته از کاهش قابل توجهی برخوردار است به نحوی که در ردیف‌های ممنوعیت صادراتی کالاهای اساسی نظیر گندم، آرد گندم، شکر خام، شکر قرمز، جو، ذرت دامی، کنجاله سویا، دانه‌های روغنی، انواع کره، روغن‌های خام و خوراکی، دام زنده سبک و سنگین، رد بلو (به اسثتثنای برخی ردیف‌‌ها)، پوست خام (به استثنای برخی ردیف‌ها)، جوش‌شیرین، هیزم، ذغال چوب، استات‌منومر، کربنات سدیم در فهرست کالاهای ممنوع صادراتی قرار دارند.

معاون وزیر صنعت گفت: پیش از این شکر سفید، قند، شیر و لبنیات و شیرینی و شکلات در لیست ممنوعیت‌های صادراتی قرار داشت که ممنوعیت آن‌ها برداشته شده است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نويسنده: علی نویدی شماره خبر: 676 زمان: 21:49 تاريخ: جمعه 29 شهريور 1392برچسب:فهرست ممنوعیت و محدودیت‌های صادراتی, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب



CopyRight| 2013 , ali navidi , All Rights Reserved
Powered By a.navidi@ymail.com | Template By: alinavidi



منوي اصلي

درباره سايت



برچسب هاي وب



کشورهاي جهانی بازديد کننده سايت


جاوا اسکريپت-اچ تي ام ال


جستجوگرسايت

Google

موضوعات وب


لینک های مفید



نويسندگان


آخرين مطالب



لینک دوستان


پيوندهای روزانه


لینک های مفید





سايت اشعار مديريت سايت


















امکانات وب



اخبار لحظه اي


جستجودراين سايت جستجودراينترنت